Voorbereiding op dit grote avontuur
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Noxx
25 Augustus 2024 | Nederland, Alphen aan den Rijn
Al sinds sept 2023 bezig met alle voorbereidingen voor dit avontuur. Als eerste een visum, zodra die geregeld was konden we de vliegtickets, camper en auto boeken. De route hadden we al in gedachte van Cairns naar Brisbane met een camper. We wilde een grote luxe camper dus hebben gekozen voor de Royal 6 Berth luxury motorhome. Deze motorhome heeft plek voor 6 volwassene dus we hebben ruimte zat, alle 3 ons eigen 2persoonsbed.
We hebben 25 dagen de camper en gaan in die tijd bijna 2000 km rijden. Onderweg hebben we van te voren al een aantal mooie campings geboekt.
De laatste week voor vertrek is aangebroken. De koffers worden ingepakt. We vliegen vrijdag 30 augustus naar Brisbane met een tussenstop in Singapore, we komen zaterdag avond 20:00uur lokale tijd aan.
En opa Bas is er ook helemaal klaar voor. Vandaag nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. We zijn super benieuwd en ook erg leuk om Brett, Coby en de kinderen te zien.