Koffers inpakken
Door: Noxx
Blijf op de hoogte en volg Noxx
19 December 2025 | Nederland, Alphen aan den Rijn
De laatste schooldag is ingegaan. Noxx heeft het al weken erover dat hij op vakantie wilt "hoelang duurt het nog???" "Hoeveel nachtjes nog?". Nou vriend, nog maar 5 dagen en dan zitten wij in het vliegtuig. Ik heb alle administratieve rompslomp geregeld om te kunnen gaan. Nu nog de koffers inpakken, van de voorgaande keren heb ik wel geleerd dat wij altijd te veel op sleep touw meenemen. Eén ding is zeker, Noxx zijn motor moet weer mee!! Hij crosst de hele wereld over met dat ding. Verder zijn het natuurlijk de normale vakantie spullen die mee gaan.
Het is zo normaal voor mij om te reizen, en lange afstanden af te leggen. Soms besef ik me niet hoeveel geluk ik heb dat ik dit allemaal kan en mag doen. Ik vind het belangrijk om de wereld te zien, vrij te zijn en vanalles te ontdekken. En dat met mijn allerliefste grootste vriend Noxx.
Onze lieve kippen en de poes Youki worden goed verzorgt door de thuisblijvers, alvast bedankt daarvoor.
Vanaf 1e kerstdag zal ik hier geregeld foto's en onze avonturen op zetten. Veel lees en kijkplezier! En fijne kerstdagen [e-1f603]
19 December 2025 - 11:51
Rob:
Jeetje, weer een avontuur. Veel plezier voor jou en Noxx.
23 December 2025 - 10:13
Mitch: