Noxx wordt geweigerd door de Australian goverment.
Door: Noxx
Blijf op de hoogte en volg Noxx
26 December 2025 | Qatar, Doha
Wowww op het nippertje allemaal rennen en vliegen op de airport van Doha. Noxx wilde even op zijn gemakkie gebruik maken van het toilet nou dat hebben we geweten. Hup door de douane, even kijken welke gate we heen moeten.
Holyyy molyy we hebben helemaal nog geen instapkaarten!!! Poeh nou okee even regelen. Uhhh hoe kom ik aan die kaarten als... nergens een transfer balie te vinden.. dan maar bij de Gate leuren..Oh we krijgen geen instapkaart want Mister vermeulen heeft helemaal geen geldige visa. Nou ja wel hoor kijk eens meneer, kwam ik aan met mn keurig uitgeprinte visas. En toen gingen alle medewerkers zich er mee bemoeien. Meneer gaat Australië bellen.. staat nu al zeker 30min met de telefoon aan zn oor zonder dat er wat gezegd wordt.
Okee.. tijd is op!! Iedereen zit al in het vliegtuig en wij zitten hier nog te wachten op de Australian goverment for our approvel. Meneer komt naar me toe, in het ergste geval zetten we u op de eerst volgende vlucht. Meen je niet he. "Mama ik moet poepen en ik hou het niet meer ik moet nuuuu". Man man man, lekker dit. Adem in adem uit, dan blijven we wel of niet.. maar eerst naar de wc voordat we een groter probleem hebben dan een inreisverbod[e-1f605].
Gelukkig konden we naar het toilet, 5 Gates verder! Snel snel snel.. nog 2 minuten en de deuren gaan dicht zei die meneer.
We komen terug en de meneer zegt me wat er fout is, Noxx zijn geboortedatum staat verkeerd op zijn visa. Thats a big mistake.. jeetje joh nou sorry hoor.
Anyway We krijgen toestemming om te reizen naar Brisbane.
In het vliegtuig krijgen we de verrassing dat we met z'n tweeën maar liefst 3 stoelen hebben.. ohhhh thank god dit hebben we nodig. Nu 13 uur zitten totdat we er zijn.