Camping geannuleerd en hotel geboekt

Door: Noxx

Blijf op de hoogte en volg Noxx

30 December 2025 | Australië, Brisbane

Zaterdag en zondag kots misselijk geweest, plus daarbij nog heftige toiletbezoeken. We konden de deur amper uit. Echt super balen dit. Noxx doet het gelukkig goed! Op een jetlag na dan, hij wordt snachts wakker en dan duurt t wel weer een uur eer hij slaapt.

We zijn zondagochtend een paar uur naar de south bank geweest, ik gok na 2 uur dat ik al niet meer kon en terug naar huis moest. We hebben daar samen een tosti gegeten, en kregen bezoek van een leguaan. Normaal vermaken we ons echt wel een hele dag op south bank.. het is een aangelegd strand/zwembad met allemaal speeltuinen eromheen. Heel veel winkels en restaurants enorm gezellig en druk. Eind van de vakantie zijn we daar nog een aantal dagen en dan wil ik daar echt nog van genieten.

Ik heb uit nood toch de camping waar we 2 nachten zouden verblijven geannuleerd. Ik zie het niet zitten om zonder (prive)toilet te gaan kamperen in een tent. Dus ik heb een hotel geboekt voor 2 nachten in North brisbane.

We hebben de stationwagon ook opgehaald. Een oude bak met camping spullen voor backpackers. Zo'n 15 jaar geleden had ik mijn eerste ervaring met dit voertuig. Heel basic en primitief. (Niet ideaal als je zwanger bent en ook nog eens ziek bent, maargoed dit wist ik niet toen ik ging boeken).

Er zit dus een tent bij maar geen luchtbed en slaapspullen dus die moeten we nog kopen.

Noxx is lief en wilt graag spelen bij McDonald's dus gelijk maar een happymeal er bij. We nemen samen wat hapjes maar echt honger hebben we niet. Door naar het hotel wat zo'n 20min rijden is. Lekker voor de deur parkeren. Het doet me denken aan de motels in Amerika.

Grootste avontuur voor Noxx was vandaag een cadeau uitkiezen in een mega speelgoedwinkel. Ik heb pillen gekocht voor de misselijkheid en ik heb t idee dat het wel ietsjes werkt.

Als avondeten hebben we een salade gekocht en in t hotel opgegeten (eerste echte voer wat ik binnen heb sinds ik hier ben, op een appel en tosti na). Hopelijk voel ik me snel beter en kunnen we lekker uit eten gaan.

Naast ons hotel zit een Outback steakhouse, wat zou ik daar graag los willen gaan met eten. Als ik me goed voel gaan we er vanavond heen.

• 30 December 2025 - 09:46

Angela:

Wat rot dat je zo misselijk bent!

Hopelijk voel je je snel beter en kunnen jullie echt 100% genieten [e-1f618]

Noxx

Noxx is 3 jaar en gaat 5 weken lang met mij (zijn mama) en opa door Queensland- Australië reizen met een 8 meter lange 6 persoons luxe motorhome. We vliegen 30 augustus via Singapore naar Brisbane de vliegreis zal ongeveer 24uur duren. In Brisbane hebben we een hotel overnachting. De volgende ochtend vliegen we door naar Cairns wat ongeveer 2.5uur vliegen zal zijn. Daar gaan we ook 1 nacht in een hotel verblijven. Op maandag zal ons avontuur dan echt starten want dan gaan we onze motorhome ophalen. We gaan ongeveer 2000km rijden in 25 dagen. En natuurlijk ook van opa Bas een mooie quote erbij. We kijken er al heel lang naar uit en Noxx is inmiddels3 jaar. Toch wel een beetje nerveus want het wordt een lange vlucht maar we gaan ons supergoed vermaken in het tropische Queensland. Dus alle lieve mensen die we achterlaten, volg onze blog zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Actief sinds 15 Juli 2024