Hoe dit tot stand gekomen is? - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu Hoe dit tot stand gekomen is? - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu

Hoe dit tot stand gekomen is?

Door: Noxx

Blijf op de hoogte en volg Noxx

16 December 2024 | Nederland, Alphen aan den Rijn

Dinsdag 3 dec..ik kijk naar buiten het is koud, veel regen en de wind waait om m'n oren.

Ik mis de zon, de warmte en m'n Ozzie familie. Ik vraag Noxx of hij zin heeft om met mama op vakantie te gaan. "Ja!!!" Is zijn antwoord.

Zo gezegd zo gedaan.. alles geregeld in 3 dagen tijd. Over less then 3 weeks gaan we terug naar onze familie... mijn 2e thuis.

Noxx

Noxx is 3 jaar en gaat 5 weken lang met mij (zijn mama) en opa door Queensland- Australië reizen met een 8 meter lange 6 persoons luxe motorhome. We vliegen 30 augustus via Singapore naar Brisbane de vliegreis zal ongeveer 24uur duren. In Brisbane hebben we een hotel overnachting. De volgende ochtend vliegen we door naar Cairns wat ongeveer 2.5uur vliegen zal zijn. Daar gaan we ook 1 nacht in een hotel verblijven. Op maandag zal ons avontuur dan echt starten want dan gaan we onze motorhome ophalen. We gaan ongeveer 2000km rijden in 25 dagen. En natuurlijk ook van opa Bas een mooie quote erbij. We kijken er al heel lang naar uit en Noxx is inmiddels3 jaar. Toch wel een beetje nerveus want het wordt een lange vlucht maar we gaan ons supergoed vermaken in het tropische Queensland. Dus alle lieve mensen die we achterlaten, volg onze blog zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Actief sinds 15 Juli 2024