Thuis of thuis - Reisverslag uit Toogoolawah, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu Thuis of thuis - Reisverslag uit Toogoolawah, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu

Thuis of thuis

Door: Nathalie & Noxx

Blijf op de hoogte en volg Noxx

02 Januari 2025 | Australië, Toogoolawah

Ik voel me intens blij en gelukkig sinds ik het vliegtuig uitstapte. Ik voel me hier thuis in Australië.

Vanmorgen uitgecheckt en met de taxi naar de car rental. Auto halen ging voorspoedig, Noxx zn stoel geïnstalleerd en we konden gaan. De bergen in, de outback. 2 dagen geleden werd ons hotel geannuleerd vanwege stroomstoringen. Dus ik moest nog snel opzoek naar een ander adres om te overnachten. Het is hier hoogseizoen en alles zit volgeboekt. Op de valreep nog iets kunnen boeken, wel in the middle of knowwhere maar goed we hebben een bed.

File's heb je overal dus uiteraard ook in Hartje Brisbane.. groot stuk door de prachtige bossen en bergen gereden. Ons hotel is een pub, restaurant, postkantoor, apotheek, supermarkt in één. De man achter de receptie is ook de dokter en de postbode van het dorp. [e-1f605]

Er is maar liefst 1 speeltuin hier om de hoek. Toevallig stond daar een vader met z'n kleine dochter. Die vroeg ons wat we in godsnaam deden in dit gehucht. Hij vertelde dat morgenochtend het "hele" dorp naar het plaatselijke zwembad gaat en we welkom waren, Noxx en ik gaan daar maar heen want meer is hier niet te beleven.[e-1f923]

Honger als we hebben, opzoek naar een restaurant. De alles in één winkel is ook een restaurant.. ik verwacht er maar niet teveel van. Noxx wilde alleen sla, nou daar kan niet zoveel mis mee gaan. De andere 2 gerechten waren ook verrukkelijk. Er waren wat mensen, geen idee waar die vandaan kwamen.. je ziet geen mens op straat.

Noxx

Noxx is 3 jaar en gaat 5 weken lang met mij (zijn mama) en opa door Queensland- Australië reizen met een 8 meter lange 6 persoons luxe motorhome. We vliegen 30 augustus via Singapore naar Brisbane de vliegreis zal ongeveer 24uur duren. In Brisbane hebben we een hotel overnachting. De volgende ochtend vliegen we door naar Cairns wat ongeveer 2.5uur vliegen zal zijn. Daar gaan we ook 1 nacht in een hotel verblijven. Op maandag zal ons avontuur dan echt starten want dan gaan we onze motorhome ophalen. We gaan ongeveer 2000km rijden in 25 dagen. En natuurlijk ook van opa Bas een mooie quote erbij. We kijken er al heel lang naar uit en Noxx is inmiddels3 jaar. Toch wel een beetje nerveus want het wordt een lange vlucht maar we gaan ons supergoed vermaken in het tropische Queensland. Dus alle lieve mensen die we achterlaten, volg onze blog zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Actief sinds 15 Juli 2024