Laatste nachten in Brisbane
Door: Nathalie & Noxx
Blijf op de hoogte en volg Noxx
22 Januari 2025 | Australië, Brisbane
Vandaag de heetste dag van deze zomer.. poeh! Niet te harden gewoon. Anyway wij zitten in de auto op weg naar het hotel aan southbank. Rustig aan gereden, noxx de hele rit in coma.
Inchecken in ons hotel en hup afkoelen in het zwembad. Erna gelijk door naar soutbank, de hippe buurt hier. Nu het nog licht is duiken we eerst even in het reuzenrad voor wat mooi uitzicht. Noxx vind het prachtig om zo hoog te zitten en alle gebouwen en torens te zien. In de verte ziet hij zelfs Nederland en papa en flat.
Stervende van de honger gaan we door naar ons favoriete restaurant aan de lagoon. Heerlijk gegeten! Nog steeds bloedheet dat het is noxx wilt even afkoelen in de lagoon. Deze is open tot middernacht, zelfs met lifeguards! Het begint ineens gigantisch te bliksemen en te onweren dus we worden verzocht het water uit te gaan en naar huis te gaan voor onze veiligheid. Noxx raced op zijn motor snel terug naar ons hotel door de regen.. eenmaal bij ons hotel is de bliksem en regen alweer voorbij.