Picknick for diner at the beach - Reisverslag uit Coolum Beach, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu Picknick for diner at the beach - Reisverslag uit Coolum Beach, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu

Picknick for diner at the beach

Door: Nathalie & Noxx

Blijf op de hoogte en volg Noxx

13 Januari 2025 | Australië, Coolum Beach

Wat genieten wij van de zon de zee en het strand! Ik ben zo blij en trots dat Noxx zo lief is met de andere kinderen. Vandaag ging hij met Brett en de kinderen boodschappen doen. Hij wilt zelfs alleen thuisblijven als ik de deur uit ga. Wat ik echt prima vind want dan heb ik even tijd voor mezelf.

De kinderen hier doen allemaal aan skateboarden en scooter (steppen) rijden, dus uiteraard wilt Noxx dat ook.

Ik heb vandaag kleding geshopt in de sunshine plaze in Maroochydore, een super grote shoppingmall. Uiteraard weer sushi geluncht. Alleen nog wel een koffer kopen want heb teveel spullen gekocht.[e-1f606]

Ook nog langs Brett zn werkproject geweest in Budrim, hij is daar een villa aan het renoveren.

Elke maandag avond komen de mensen van Coolum samen bij het strand om te picknicken, muziek te maken en te dansen... so we did.

Echt heel gezellig, iedereen kent elkaar en we voelen ons al snel op ons gemak. Een beetje ibiza/hippie stijl. We blijven tot de late uurtjes (19uur[e-1f923]) toen waren alle kinderen het wel zat en ready for bed.

• 13 Januari 2025 - 20:13

Rob:

Jullie komen volgens mij poepiebruin weer thuis, maar eerst nog ff genieten.[e-1f60e]

Noxx

Noxx is 3 jaar en gaat 5 weken lang met mij (zijn mama) en opa door Queensland- Australië reizen met een 8 meter lange 6 persoons luxe motorhome. We vliegen 30 augustus via Singapore naar Brisbane de vliegreis zal ongeveer 24uur duren. In Brisbane hebben we een hotel overnachting. De volgende ochtend vliegen we door naar Cairns wat ongeveer 2.5uur vliegen zal zijn. Daar gaan we ook 1 nacht in een hotel verblijven. Op maandag zal ons avontuur dan echt starten want dan gaan we onze motorhome ophalen. We gaan ongeveer 2000km rijden in 25 dagen. En natuurlijk ook van opa Bas een mooie quote erbij. We kijken er al heel lang naar uit en Noxx is inmiddels3 jaar. Toch wel een beetje nerveus want het wordt een lange vlucht maar we gaan ons supergoed vermaken in het tropische Queensland. Dus alle lieve mensen die we achterlaten, volg onze blog zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Actief sinds 15 Juli 2024