Eumundi markets & Noosa beach
Door: Nathalie & Noxx
Blijf op de hoogte en volg Noxx
09 Januari 2025 | Australië, Eumundi
Bloedhete zomer dag, de ochtend gebruiken we om te zwemmen in ons zwembad en rustig aan op te starten. Noxx en ik gaan samen sushi lunchen en ijsjes eten aan het strand. De perfecte vakantiedag.
Op woensdag is er een grote markt in Eumundi.. een ouderwets dorpje hier 25min vandaan. Een soort hippie markt. Één grote gezellige bedoeling, veel kraampjes, spullen en vreetwerk. Noxx wilt een "speciale" armband kopen van opa en oma hun centjes(50$). Hij blijft maar denken dat zn centjes nog lang niet op zijn maar ondertussen heb ik al 10x zn pot gespekt. Heerlijk Hollandse poffertjes gegeten op de markt en uit een ananas een smoothie gedronken.
Toen het bloedheet begon te worden zijn we naar Noosa gereden. Lang stilgestaan in de file voor een parkeerplek maar uiteindelijk heerlijk gezwommen in zee tussen de vissen.. Noxx vond het geweldig. Uiteraard weer even wat hapjes sushi gegeten na het zwemmen.