The big pineapple - Reisverslag uit Nambour, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu The big pineapple - Reisverslag uit Nambour, Australië van Noxx Vermeulen - WaarBenJij.nu

The big pineapple

Door: Nathalie & Noxx

Blijf op de hoogte en volg Noxx

19 Januari 2025 | Australië, Nambour

Laatste dagen wat tropische stormen over ons kustplaatsje Voolum beach gehad. Tussen de gigantische plensbuien door ook echt wel bloedhete zon dus zeker veel in het zwembad gezwommen. Echt fijn om zoveel tijd met onze familie door te brengen. Noxx verveelt zich geen moment en vermaakt zich nog steeds uitstekend met zijn neefje en nichtjes, en natuurlijk uncle Brett-o.

Vanmorgen begon de dag stormachtig en met keiharde regen. Ik had in m'n hoofd om naar de dierentuin te gaan ook al regende het, er zal toch ook ergens dat zonnetje wel komen. Met 4 kids ging ik naar "the big pineapple". De uren die we daar waren was het droog, zonnig en bloedheet.

Noxx

Noxx is 3 jaar en gaat 5 weken lang met mij (zijn mama) en opa door Queensland- Australië reizen met een 8 meter lange 6 persoons luxe motorhome. We vliegen 30 augustus via Singapore naar Brisbane de vliegreis zal ongeveer 24uur duren. In Brisbane hebben we een hotel overnachting. De volgende ochtend vliegen we door naar Cairns wat ongeveer 2.5uur vliegen zal zijn. Daar gaan we ook 1 nacht in een hotel verblijven. Op maandag zal ons avontuur dan echt starten want dan gaan we onze motorhome ophalen. We gaan ongeveer 2000km rijden in 25 dagen. En natuurlijk ook van opa Bas een mooie quote erbij. We kijken er al heel lang naar uit en Noxx is inmiddels3 jaar. Toch wel een beetje nerveus want het wordt een lange vlucht maar we gaan ons supergoed vermaken in het tropische Queensland. Dus alle lieve mensen die we achterlaten, volg onze blog zodat jullie er toch een beetje bij zijn.

Actief sinds 15 Juli 2024